Nye Forbrugslån

Nye forbrugslån uden sikkerhed.

Ansøg om billige lån til forbrug.

Sortering af lånetilbud er opstillet efter hvor meget der udbetales i provision! Læs mere…

 

Nye Forbrugslån uden sikkerhed

Find dig et nyt forbrugslån du kan bruge til forbrug.

Du behøver ikke stille sikkerhed for selve lånet når du optager mindre lån.

Til gengæld betaler du en højere rente når du ikke ønsker at stille sikkerhed for lånet.

Når du optager nye forbrugslån i banken, bliver der ofte stillet krav om, at du skal kunne stille en form for sikkerhed. Vil du derimod optage et forbrugslån uden sikkerhed, kan du med fordel benytte dig af de mange långivere, der findes på nettet, eller du kan ansøge om et smslån, eller et kviklån uden kreditvurdering. Fordelen ved at stifte et forbrugslån uden sikkerhed er, at hvis du mod forventning ikke kan betale din regning, så mister du ikke den genstand, som du ville have stillet som sikkerhed, hvis du havde optaget lånet i banken. Men pas på, for et lån uden sikkerhed kan hurtigt blive meget dyrt for dig, netop fordi det er så nemt at optage og ikke kræver noget som helst af dig som forbruger! Et lån kan hurtigt blive til mange – og så skylder du pludselig mange penge væk!

Fornuftig rente på de fleste lån

Man skal ikke spekulere i ikke at betale sit lån tilbage. Men der kan komme forhindringer i vejen, som gør det umuligt at betale lånet tilbage til tiden. Det kan være sygdom, arbejdsløshed eller andre uforudsete hændelser, der gør, at man lige pludselig har færre penge til rådighed, end man har kalkuleret med. Går du for eksempel hen og bliver arbejdsløs, så du ikke kan betale dit lån tilbage her og nu, vil det være endnu mere ærgerligt for dig, hvis du har stillet din bil som sikkerhed, for så mister du også bilen.

Renten på de forskellige forbrugslån er ofte nogenlunde den samme. Det er som regel også muligt at forhandle sig frem til et forbrugslån uden sikkerhed i banken, så hvis du skal hen og tage et lån, så gør hvad du kan for, at det bliver et lån uden sikkerhed. På denne måde slipper du for ubehagelige konsekvenser, såfremt du ikke lige kan betale pengene tilbage, når fristen falder.

forbrugslån

 

Beregn lån til forbrug

Har du brug for at lån er det vigtigt at du sørger for at sammenligne de forskellige muligheder der findes i dag. Om det er SMS lån, net lån , banklån er som sådan underordnet. Der findes mange muligheder på markedet og det gælder som dig om at finde det billigste alternativ.

Hertil findes der mange hjælpeværktøjer på nettet til at beregn lån med. Disse værktøjer sammenligner de forskellige rentesatser, gebyrer, bidragssatser osv. De finder så frem til det billigste lån til dig, i netop din situation.

Skal du selv beregn lån omkostninger er den nemmeste måde at gøre dette på, at kigge på ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Dette er den samlede pris om året i procent for at låne pengene. Det vil renten + samtlige gebyrer og etableringsomkostninger som måtte findes. Årsagen til at det er vigtigt at sammenligne ÅOP er at mange firmaer reklamerer med meget lav rene, men når man kigger deres tilbud igennem i sømmene har de mange skjulte gebyrer såsom faktureringsgebyr, portogebyr, etableringsomkostninger. Mange af udbyderne er blevet meget kreative når det drejer sig om at kræve penge, som de ikke kalder renter. MEN når du sammenligner ÅOP skal de oplyse den samlede pris , hvilket gør det utroligt let at sammenligne forskellige tilbud.

 

LÅN PENGE OVERSIGT