Nordiclån

Nordiclån – lån mellem 10.000 og 50.000 kroner

Hvem kan låne hos Nordiclån?

Hos Nordiclån er det som udgangspunkt muligt for alle at låne, og de opfordrer bestemt alle til at søge om et lån. Det vil være den nemmeste måde at finde ud af, om du må låne eller ej. Hos Nordiclån Leasy udelukker de ikke nogen fra starten. Det betyder, at du sagtens kan søge om billige lån, selvom du ikke er så gammel, hvis du ikke kan stille sikkerhed, eller hvis du er registreret i RKI. Din ansøgning vil altid blive behandlet på baggrund af de oplysninger, som du har givet. Ud fra det finder Nordiclån ud af, om de vil låne pengene til dig eller ej.

Når du vil låne penge hos dem, skal du altid udfylde en ansøgning, hvor du giver en lang række oplysninger om dig selv. Det kan for eksempel være, hvor du bor, om du er gift, samboende eller alene, om du har andre lån, hvor meget du tjener, om du er medlem af en A-kasse og en række andre spørgsmål. Det kan virke voldsomt, men da låneudbyderen jo ikke kender dig, er det vigtigt for dem, at de får så mange oplysninger som muligt om dig, så de kan danne sig det bedst mulige indtryk af dig.

På baggrund af de oplysninger, som du har givet, bliver din ansøgning behandlet. Det tager typisk ikke lang tid, før du finder ud af, om du kan få lånet eller ej. Det kan være meget forskelligt, hvad det er, der gør, at du ikke kan få et af de billige lån. Hvis du får et lån, er det selvfølgelig fordi, at Nordiclån har vurderet, at det vil passe fint ind i din økonomi, at du tager et lån hos dem til det, som du har brug for. Hvis du bliver afvist, kan du søge igen om at låne et mindre beløb.

Nordiclån

Fordele hos Nordiclån.

Der er mange fordele for dig ved at vælge at låne penge hos Nordiclån. Først og fremmest er det selvfølgelig muligheden for at låne penge nemt og hurtigt via nettet. Du behøver ikke at gå til møder nede i banken og tage fri fra arbejde for at have tid til det. Du kan sidde med det derhjemme om aftenen, når ungerne er lagt i seng, og der er ro på.

Hos låneudbyderen får du meget hurtigt svar i forhold til, om du kan få lånet eller ej. Der går typisk ikke mere end en time, før du ved, om du kan få lånet, hvis du ansøger om det indenfor bankens åbningstid. Det er helt utrolig kort tid og en virkelig god mulighed for dig for at få afklaret, om du kan låne pengene nu og her.

Derudover er der den store fordel ved låneudbyderen, at du ikke skal stille sikkerhed for det. Når du låner mange penge andre steder, vil du typisk skulle stille dit hus eller anden fast ejendom som sikkerhed for lånet, eller du skal have nogen til at kautionere for det. Det behøver du ikke, når du låner penge hos Nordiclån. Det er altså virkelig en stor fordel for dig. Hvis du ikke har så mange penge, eller du bor til leje, kan det være svært for dig at tage et billigt kviklån, hvor du skal stille sikkerhed. Det behøver du altså ikke i dette tilfælde.

Det er også en fordel for dig, at du altid kan betale dit lån ud igen, hvis du pludselig får mulighed for det. Normalt binder du dig til at betale lånet tilbage over en vis periode, men hvis du for eksempel arver nogle penge eller af en anden grund får mulighed for at betale lånet ud, kan du gør det helt gratis.

Om Nordiclån Leasy.

Hos Nordiclån har du mulighed for at låne mellem 10.000 og 50.000 kroner, og det til en ret lav rente. Det er altså en rigtig god mulighed for dig for at finde et billigt lån. Når du tager et forbrugslån, kan det ofte være meget dyrt, men det er ikke tilfældet hos dem. Selvfølgelig koster det nogle penge at låne, men det vil det gøre lige meget, hvem du vælger.

Hos Nordiclån kan du nemt se, hvor meget det vil komme til at koste dig hver måned. Det er en god måde at finde ud af, hvor stort et hurtig lån du har råd til. På hjemmesiden er der to bokse, hvor du kan skrue på de to parametre, der er i boksene. Det ene er selvfølgelig beløbet, altså hvor meget du låner. Det andet er, hvor lang tid du er om at betale pengene tilbage. Hver gang du skruer på et parameter, kan du se, at det tal, som du skal betale tilbage på lånet, ændrer sig. Det gør det nemt for dig at finde ud af, om det er et hurtig lån online, som du har råd til.

Se altid hvad den månedlige ydelse vil blive og ikke mindst de samlede kreditomkostninger. Og ikke mindst hvad du skal betale tilbage, når du skal ansøge om hurtig lån. De mest populære af de  nyeste lån, er de små lån med afdragsfri perioder. Mange gange får svar du inden for en time.

Du er altid velkommen til at ringe

Du er altid velkommen til at ringe til Nordic lån leasy, hvis du har spørgsmål til dem. Det er lige meget, om du er kunde hos dem, eller om du overvejer at blive det. De har telefontid mellem 8 om morgenen og 22 om aftenen, og de taler selvfølgelig dansk, så du nemt kan forstå dem.

Nordiclån Trustpilot score 1 ud af 5 stjerner

åbningstider

Mandag – Søndag 8.00 – 22.00

Når du tager et hurtig lån hos Nordiclån må du være mellem 12 og 80 måneder om at betale det tilbage. Når du ansøger om lånet, ansøger du også om, hvor lang tid du må være om at betale lånet af igen. Længden på dit lån er afgørende for, hvor mange penge du skal betale af hver måned.

nordiclån logo

Nordiclån

3.5 (70%) 2 Stemme[r]